Welkom bij Domaine de la Madeleine

Geniet van het echte Franse leven!

Neem contact met ons op!

Bel, mail of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op!

E-mail

U kunt een e-mail sturen naar contact@chambres-gites-bourbon.com

Telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op: +33 6 18 57 09 50

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO:

Vanuit het noorden adviseren wij de meest rustige, snelle en voordelige route vanaf Parijs richting Lyon over de A6, half uur na Parijs borden volgen naar Nevers over de A77, N7. U gaat er af bij St. Pierre le Moûtier. Vanaf dat punt is het een half uurtje rijden. Als u vanaf ons door wilt gaan naar het zuiden dan bent u zeker niet omgereden want vanaf ons gaat u recht naar beneden, binnendoor richting de A71, oprit 11 bij Montmarault en vanaf La Madeleine is dat een half uur rijden.

Gebruikers van GPS (bijv. Tom Tom) let op! Als u ons adres invoert, wordt u over een klein zandpad gestuurd. Voer daarom het adres van onze buren in: La Fantaisie, Bourbon l’Archambault. 50 meter van dat huis ligt het pad naar ons huis met bordjes ‘La Madeleine’. Wij hebben geen huisnummer. Onze buren ook niet.

Als het adres van onze buren niet in te voeren is, voer dan de plaatsnaam Franchesse in en volg daarna het laatste deel van de route-beschrijving die u van ons krijgt toegezonden bij de reservering.

BEREIKBAARHEID MET DE TREIN:

Thalys naar Parijs, Gare du Nord. Daar met de metro naar Gare Bercy en vanaf daar de trein naar Moulins. Vanaf Moulins is het een klein half uur rijden naar La Madeleine. Met bus en taxi is bijna onmogelijk, tegen een redelijke vergoeding kunnen wij u ophalen met de auto.