Domaine de la Madeleine

Domaine de la Madeleine is een oude boerderij welke is omgebouwd tot comfortabele gîtes & chambres d’hôtes en is gelegen temidden van het prachtige heuvelachtige landschap van het departement Allier in de streek Auvergne in hartje Frankrijk. Rondom het domein heb je weids uitzicht over de uitgestrekte landerijen, waar zomers de koeien grazen. Een ideale lokatie om even helemaal tot rust te komen en te onthaasten.

Onze gîtes & chambres d’hôtes zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf voor mensen die de rust willen opzoeken, maar ook is onze locatie zeer in trek als tussenstop voor mensen die op doorreis zijn naar hun vakantiebestemming in het zuiden van het land (of op de terugreis naar het noorden). We hebben een groot zonneterras en u kunt lekker afkoelen in het verwarmde buitenzwembad (alleen in het zomerseizoen). De kinderen kunnen zich ook vermaken in de chillroom welke is voorzien van hang-zitmatten, een tafeltennistafel en dartspel.

Accommodatie

Wij beschikken over twee ruime familie chambres d’hôtes, een chambre d’hôtes voor twee personen en een gîte superieur. Alle moderne kamers van Domaine de La Madeleine hebben een gezellige zithoek, satelliet-tv met Nederlandse zenders, een koelkast en een eigen badkamer met inloopdouche. Ook hebben alle kamers een buitenterras waar u in de ochtend al heerlijk van uw ontbijt kunt genieten. Vanaf april t/m september kunt u  dineren (table d’hôtes) in het etablissement ‘Chez Guillaume’.

Chambre d’hôtes « Mandarin »

2 persoons chambre d’hôtes

vanaf € 69,-/nacht

gite 1

4 persoons chambre d’hôtes

vanaf € 84,-/nacht

Chambre familiale « Orpington »

4 persoons chambre d’hôtes

vanaf € 84,-/nacht

Chambre familiale « Tadorne »

2 persoons chambre d’hôtes

vanaf € 69,-/nacht

Gîte Supérieur « Brahma »

4 persoons vakantiehuis

vanaf € 89,-/nacht